Polyester zwembaden

Onze polyester zwembaden zijn geschikt voor binnen en buiten. Mocht u de ruimte hebben in uw tuin, dan raden wij een polyester zwembad aan! De ruimte om zelf baantjes te trekken, de voltallige familie te laten spelen of om een heuse poolparty te geven. Deze zwembaden worden met hoge precisie vervaardigd, zodat u langdurig kunt genieten. Zwembaden.nl levert hoogwaardige polyester zwembaden door heel Nederland. In de showroom van onze partner Fonteyn hebben wij zelfs een aantal polyester zwembaden staan, zodat u zich altijd kunt inbeelden hoe het zwembad bij u in de tuin zou staan!

Polyester inbouw zwembad

Het inbouwen van een polyester zwembad is redelijk eenvoudig. Er dienen echter natuurlijk enkele maatregelen genomen te worden. U kunt ons altijd vragen om informatie en advies over het inbouwen van uw polyester zwembad. Het inbouwen van een zwembad zorgt voor extra stabiliteit, maar is ook strakker voor het oog in uw tuin. U kunt het zwembad afsluiten met randstenen, waardoor u zich in een vakantiehuis in Spanje waant. Het zonnetje erbij, een heerlijk verfrissend bad en uw favoriete drankje. Ziet u zich al genietend aan de waterkant zitten?

 

Diverse maten polyester zwembaden beschikbaar

Onze polyester baden zijn alleen beschikbaar in standaard maten. Mocht u echter een zwembad op maat willen, dan kunt u altijd kiezen voor onze bouwkundige zwembaden of de polypropyleen zwembaden, deze zijn volledig op maat voor u te maken. Echter zijn onze polyester zwembaden in dusdanig maten beschikbaar, dat wij ervan overtuigd zijn dat u het juiste bad vindt bij ons! De maten variëren van 5 meter lang, tot aan 10 meter lang. U kunt dus altijd het polyester inbouw zwembad vinden dat bij u past! Niet overtuigd? Kom gerust een langs in onze showroom, dan helpen wij u graag verder!

 

 

Toont alle 7 resultaten