Metalen zwembaden

Onze metaalwandige zwembaden bestaan uit verzinkte en gecoate wanden. Deze duurzaamheid zorgt voor een vrijwel onverwoestbare zwembad.  De metalen zwembaden wordt het meest gekozen om in te bouwen. Dit zorgt voor extra stabiliteit, wat de duurzaamheid ook weer verbeterd. U kunt met onze metalen inbouw zwembaden dus jarenlang genieten van een verfrissende duik in de zomer.

 

Grote keuze metalen inbouw zwembaden

Bij Zwembaden.nl hebben wij een enorme keuze uit metaalwandige zwembaden. Er zijn diverse baden van het welbekende zwembadmerk Bestway, maar wij hebben ook samen met Fonteyn een uniek metalen zwembad gecreëerd wat sterker, duurzamer en prijstechnisch gunstiger is. De Fonteyn Excellent metalen inbouwzwembaden. De metalen randen zijn van duurzaam materiaal en de liner van 0.8 mm is extreem sterk. Daarnaast bouwen wij onze metalen baden zo, dat de liner zelfs erg gemakkelijk te vervangen is, mocht dit ooit verwisseld moeten worden. Door ons unieke ophangsysteem heeft u geen dure monteurs nodig, maar kunt u dit bad keurig netjes zelf onderhouden!

 

Metalen zwembad accessoires

U kunt met onze zwembad accessoires uw metalen inbouw zwembad nog mooier maken dan dat het al is. Denk bijvoorbeeld aan een filterinstallatie, wat uw zwembad automatisch schoon en fris houdt. Hier kan zelfs een extra chloorfilter aan worden toegevoegd, zodat u bad altijd de juiste chloormetingen houdt. Een zwembadtrap is ook geen overbodige luxe als u het bad laat inbouwen. U vind bij ons de juiste metalen zwembadtrappen die goed bij het bad passen. Dit zijn allemaal zaken waar u zich goed over dient te informeren en dat kan gelukkig bij Zwembaden.nl. Wij zitten al ruim 25 jaar in het vak en hebben deskundige adviseurs die u kunnen helpen met al uw zwembadvragen! Wacht dus niet langer en vraag informatie aan over het gewenste zwembad. Dan kunt u dit jaar nog heerlijk genieten in uw eigen metalen inbouw zwembad!

 

 

Toont alle 4 resultaten