Houten zwembaden

Een houten zwembad in eigen tuin is niet alleen lekker in de zomer, maar zorgt ook voor een ontzettend mooi beeld in overige jaartijden. U kunt trouwens ook gewoon in de herfst, lente en winter genieten van uw houten zwembad, als u een verwarmingspomp gebruikt. Houten zwembaden zijn hier uitermate geschikt voor, omdat het vuren- of grenenhout erg isolerend is. Dit hout is afkomstig uit klimaten veel strenger dan Nederland, waardoor het een fijne structuur bevat. Onze houten zwembaden zijn onder hoge druk geïmpregneerd en zijn daardoor bestand tegen vrijwel alle weertypen zodat u lang van uw zwembad kan genieten

Ingraven houten zwembad

Waar veel mensen kunnen genieten van het uitzicht van een houten zwembad, zijn er ook mensen die hun bad liever ingraven. Dat is natuurlijk mogelijk met deze sterke baden! Wij raden het wel altijd aan om het bad om een waterpasse, verharde ondergrond te platen. Dit zorgt voor extra stevigheid voor het bad. Daarnaast raden wij het altijd aan om enige ruimte naast het ingegraven bad te houden, mocht er ooit onderhoud nodig zijn. Er moet natuurlijk altijd ruimte blijven voor het filter, de eventuele verwarmingspomp en andere zwembadbenodigdheden. Voor alle zwembadaccessoires kunt u natuurlijk ook terecht bij zwembaden.nl!

Waarom kiezen voor een houten zwembad?

Het kiezen van een houten opzet zwembad heeft diverse voordelen ten opzichte van een opblaasbaar zwembad. Ten eerste is het houten zwembad veel sterker en duurzamer. De prijs betaalt zich echt zichtbaar uit in kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het qua ook een stuk strakker, een mooi houten bad in de tuin in plaats van een blauw opzetzwembad. Het voordeel van een opzetzwembad is dan weer dat u hem, in de periode dat u hem niet gebruikt, gemakkelijk op kunt bergen. Er valt voor veel baden wat te zeggen, maar genieten doet u sowieso met een houten zwembad van Zwembaden.nl!


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.