,

Smartpool zwembadrobot Smartkleen

Smartpool

Vergelijjk

De Smartpool zwembadrobot Smartkleen is een eenvoudig en betaalbare robot stofzuiger. Dit model wordt al jaren verkocht en veelal gebruikt als instapmodel. Het voordeel aan dit model is dat het voor vrijwel iedere zwembadbodem geschikt is. Daarnaast is de bediening eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de Smartkleen aan te sluiten op de transformator en vervolgens de stekker in het stopcontact te doen en dat is het al!

599.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

De Smartpool zwembadrobot Smartkleen is de perfecte robot voor zwembaden tot en met een oppervlakte van 12 m² met een vlakke bodem. Deze zwembadrobot is dus een bodemzuiger. De Smartkleen kan zowel in inbouwzwembaden als in opbouwzwembaden gebruikt worden. De robot heeft een geïntegreerd navigatiesysteem voor de optimale reiniging van uw zwembad.

Filtratie

De borstel schrobt de bodem schoon zodat het vuil loskomt van de bodem. Dit wordt vervolgens weer opgezogen en komt terecht in de filterzak. Het is belangrijk dat u de filterzak regelmatig reinigt. U opent de onderkant van de robot, vervolgens haalt u de filterzak eruit. Het vuil schudt u eruit, als laatst spoelt u de filterzak uit en dat is het alweer.

De Smartpool Smartkleen is voorzien van een krachtige interne pomp van 16 m³/uur zodat het vuil direct wordt opgezogen. Zoals al genoemd is wordt dit vuil losgeweekt door de borstel. Het voordeel is dat het een pvc borstel is zodat deze geschikt is voor iedere zwembadbodem.

Gebruiksgemak Smartpool zwembadrobot Smartkleen

Dit schoonmaakrobot bevat veel voordelen zoals het navigatiesysteem wat we al noemden. Ook is het een lichte robot die eenvoudig uit het water te halen is. Door de kabellengte van 12 meter kan deze zwembadrobot de meeste zwembaden schoonmaken. Gemakkelijk en snel te gebruiken dankzij de eenvoudigheid van de transformator waardoor de robot snel zijn werk kan doen. Met deze zwembadrobot kan u lekker wat anders doen terwijl de robot uw zwembad schoonmaakt!

SKU: 600257 Categorieën: ,
Merk