,

Smartpool zwembadrobot Protrac QC

Smartpool

Vergelijjk

Terwijl u lekker in uw luie stoel zit te genieten wordt uw zwembad schoongemaakt. De Smartpool zwembadrobot Protrac QC is een complete robot die niet alleen de bodem maar ook de wanden en de waterlijn reinigt. De Protrac QC is een betaalbare en efficiënte zwembadrobot. Daarnaast is de robot eenvoudig te bedienen en te onderhouden.

999.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

De Smartpool zwembadrobot Protrac QC is de perfecte robot voor zwembaden tot en met een lengte van 12 meter. De Protrac is geschikt voor zowel inbouw- als opbouwzwembaden waarvan het de bodem, de wanden en de waterlijn langs de wanden reinigt. Wij willen u wel wijzen op het feit dat de wanden recht omhoog dienen te gaan en niet overhangen zoals bij bijvoorbeeld Fast Set zwembaden van Bestway. De Smartpool zwembadrobot is voorzien van een intelligent scan systeem. Uw zwembad wordt gescand alvorens de robot begint met schoonmaken.

Reiniging

Laten we beginnen met de borstels; de Smartpool Protrac QC is voorzien van Gel-Pro borstels. Dit zijn zachte borstels die geschikt zijn voor zowel liner baden als beton zwembaden. Deze borstel maakt het vuil los van de bodem waarna het vervolgens opgezogen wordt en in de filterzak terecht komt.

Het vuil wordt opgezogen door middel van de krachtige interne pomp van 17 m³. De zwembadrobot is voorzien van een filterzak. Deze filterzak is eenvoudig te reinigen. U opent de onderkant van de robot waarna u de filterzak eruit haalt. Het vuil schudt u eruit en als laatst spoelt u de filterzak uit en dat is het alweer.

Voordelen Smartpool zwembadrobot Protrac QC

Dit schoonmaakrobot bevat veel voordelen zoals het navigatiesysteem wat we al noemden. Daarnaast heeft de robot een gewicht van maar 5 kg zodat deze eenvoudig uit het water is te halen. Door een lange kabel kan de robot vrijwel ieder privé zwembad reinigen. Er is een afstandsbediening inbegrepen zodat u de robot gemakkelijk kan besturen. Ook is de schoonmaaktijd instelbaar. U kunt kiezen tussen 1 of 3 uur. Om de robot eenvoudig te vervoeren is er een transportkar inbegrepen.

Last but not least, de kabel is voorzien van een swivel zodat deze draaibaar is. Op deze manier wordt het schoonmaken niet belemmerd door een kabel die in de knoop raakt.

SKU: 600103 Categorieën: ,
Merk