,

Ideal buitendouche Kuba koud/warm

Ideal

Vergelijjk

Na het bezoek aan je buitensauna of je zwembad jezelf heerlijk afspoelen met een warme douche? Dat klinkt goed toch? Fonteyn heeft een groot aanbod buitendouches in diverse maten, kleuren, stijlen en materialen. Jezelf douchen voor en na een duik in het zwembad is niet alleen lekker, het is ook nog eens gezond. Zowel het zwemwater als uzelf blijft hierdoor fris en hygiënisch.

Deze buitendouche heeft een zwarte kleur die hem een elegante en heldere uistraling geeft. De voordelen van deze douche zijn de verstelbare, verchroomde hoofddouche en de warmteregelingsknop. Met de Kuba kunt u dus puur genieten in uw eigen tuin.

  • Materiaal: Weerbestendig hout of WPC (Wood Plastic Composite) met edelstaal en veiligheidsglas;
  • Type: Koud en warm waterdouche;
  • Hoogte bodem tot hoofddouchekop: 2 meter;
  • Wateraansluiting: Flexibele slang aan onderkant van het platvorm 2x 1/2”;
  • Gewicht: 48 kg.

949.00

Bekijk op fonteyn.nl

Waarvoor gebruik ik de buitendouche Kuba?

Aangezien de buitendouche Kuba zowel de mogelijkheid heeft voor koud als warm water is dit een tuindouche met veel voordelen. Zo kan de douche dienen als verkoeling op een warme dag of laat het je wennen aan het zwembadwater. Daarnaast kan je dus ook heerlijk genieten van een warme douche.

Een buitendouche is hygiënisch

Om jezelf en je zwembad schoon te houden is het belangrijk dat je je afspoelt voordat je in je zwembad gaat. Zo hou je het water zo schoon als mogelijk. Wanneer je uit je zwembad komt is het belangrijk dat je je afspoelt vanwege het zout en chloor wat op je lichaam zit.

Heb je een buitensauna? Vergeet je niet na je sauna sessie met koud water af te spoelen. Met een buitendouche is dit zo gebeurd. Door jezelf met koud water af te spoelen verdwijnt de warmte uit je lichaam waardoor je hoofdpijn voorkomt.

De overige specificaties van de buitendouche Kuba

De buitendouche Kuba heeft een hoogte tot de douchekop van 2 meter en 5 centimeter. Het gewicht van de tuindouche is 37 kg. Aan de douche is een extra douchekop bevestigd die met de hand eenvoudig te bedienen is.

SKU: 600250 Categorieën: ,
Merk

Hoogte

120 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ideal buitendouche Kuba koud/warm”

There are no reviews yet.