,

Ideal buitendouche Bahama koud

Ideal

Vergelijjk

689.00

Bekijk op fonteyn.nl

Op en top stijlvol!

Met de buitendouche Bahama maak je je tuin helemaal af. De combinatie van hout en glanzend roestvast staal zorgt voor een stijlvol geheel. De buitendouche Bahama is voorzien van een grote ronde douchekop. Met de bodemplaat worden je voeten beschermd tegen het opspattende water en zand. Dan spoel je jezelf in ieder geval niet voor niets af.

Waarvoor gebruik je de buitendouche Bahama?

De buitendouche Bahama kan een accessoire zijn om heerlijk af te koelen op een warme zomerdag! Daarnaast is een buitendouche hetgeen wat uitstekend past bij een buitenzwembad. Wil je alvast wennen aan de temperatuur van het water? Spring even onder de buitendouche. Daarnaast is de buitendouche ideaal voor de hygiëne. Om je zwembad schoon te houden is het belangrijk dat je al het vuil van je lichaam afspoelt alvorens je in het zwembad gaat.

Ook na je duik in het zwembad is afspoelen hygiënisch. Zodoende spoel je het chloor en zout van je lichaam af. Heb je een sauna? Vaak word vergeten dat een koude douche na een sauna sessie belangrijk is. Zo blijft de warmte niet in je lichaam en voorkom je bijvoorbeeld hoofdpijn.

Specificaties

De buitendouche Bahama heeft een hoogte van 2 meter en 10 centimeter. Het gewicht van de tuindouche is 37 kg. Je kunt de douche eenvoudig aansluiten op een tuinslang (Gardena of vergelijkbaar systeem). Zodoende kun je de douche snel gebruiken na aanschaf.

SKU: 600189 Categorieën: ,
Merk

Hoogte

210 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ideal buitendouche Bahama koud”

There are no reviews yet.