,

Fonteyn zwembadrobot Shine

Fonteyn

Vergelijjk

Het is belangrijk om je zwembad te onderhouden. Het water maar ook de bodem en wanden dienen schoon te blijven en zullen dus regelmatig gereinigd moeten worden. Dit kun je natuurlijk handmatig doen maar het kan veel eenvoudiger met een zwembadrobot. De Fonteyn zwembadrobot Shine is een betaalbare robot stofzuiger die zowel inbouw- als opbouwzwembaden reinigt.

275.00

Bekijk op fonteyn.nl

Welke zwembaden maakt de zwembadrobot Shine schoon?

De zwembadrobot Shine maakt zowel inbouw- als opbouwzwembaden schoon. De maximale oppervlakte die het kan schoonmaken is 28 m². Het is voor de robot geen probleem of je nu een polyester zwembad hebt of een zwembad met een pvc liner. De robot stofzuiger maakt uw bodem perfect schoon.

Hoe gaat het schoonmaken in zijn werk?

Het schoonmaken gaat als volgt: de borstels schrobben het vuil los van de bodem. Dit vuil wordt opgezogen door de robot waarna het vervolgens terecht komt in de filtercartridge. We willen je meteen even op het feit wijzen dat de cartridges de vervangers zijn van de traditionele filterzakken. De cartridges zijn eenvoudig schoon te maken. Je haalt ze gemakkelijk uit de robot, het vuil eruit en vervolgens spoel je de cartridge nog af. Dat is het al.

De filtercapaciteit van de robot is 17 m³/uur. Dit betekent hoeveel water deze zwembadrobot Shine in één uur kan reinigen. De kabel heeft een lengte van 9 meter. Deze kabels worden geleverd inclusief drijvers. Haal de robot uit het water door middel van het handvat en niet door aan de kabel aan te trekken.

De zwembadrobot Shine wordt verplaatst door middel van nozzles. Wanneer er water door de nozzle aan de achterzijde gestuwd wordt, beweegt de zwembadreiniger zich vooruit. Het is mogelijk om de richting van de zwembadrobot in te stellen. Kijk even in onze handleiding voor het advies.

Enkele specificaties op een rijtje:

  • Maximale oppervlakte zwembad: 28 m²
  • Maximale filtercapaciteit: 17 m³/uur
  • Gebruikscyclus: 1/1,5/2 uur
  • Lengte kabel: 9 meter met drijvers
  • Inkomend voltage: 230 V
  • Uitgaand voltage: 24 V
  • Vermogen: 150 W
  • Afmetingen: 40,7 x 33,5 x 18,1 cm
  • Jet propulsion-controlling system: verandert de richting door verstelbare nozzles.

 

 

 

 

SKU: 600809 Categorieën: ,
Merk