,

Fonteyn zwembadrobot Crystal

Fonteyn

Vergelijjk

Zwembadrobot Crystal is de ideale accessoire voor u aangezien iedereen toch van een schoon en fris zwembad houd. Voor ieder zwembad is er bij Fonteyn wel een robot te vinden doordat we een breed assortiment hebben. Neem nou zwembadstofzuiger Crystal, deze robot reinigt zowel de bodem als de wand. Een zwembadreiniger biedt zoveel voordelen en met name natuurlijk het voordeel van snel en efficiënt helder en zuiver water. Een robot stofzuiger neemt een hoop werk van u uit handen waardoor u op dat tijdstip heerlijk andere dingen kan doen.

599.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

Zwembadrobot Crystal is geschikt voor alle inbouw- en opbouwzwembaden, bovendien reinigt de Fonteyn robot zowel de bodem als de wand. We willen echter wel benoemen dat het belangrijk is dat de wanden van de zwembaden recht omhoog gaan. De meeste zwembaden hebben dit wel behalve bovengrondse opblaasbare zwembaden. Hierbij zal de robot dan ook niet goed werken.

Filtratie

Deze zwembadrobot maakt gebruik van filtercartridges en niet van stoffen filterzakken. De filtercartridges hebben als voordeel dat deze veel makkelijker te reinigen zijn. U opent de cartridge en schudt het vuil eruit, vervolgens spoelt u hem nog even uit en dat is het al. Wat een makkie.

De filtercapaciteit van deze zwembad stofzuiger is 18 m³/uur. Dit geeft aan hoeveel water de zwembadrobot in een uur kan reinigen. De snelheid van het reinigen van de Crystal is 12 meter per minuut. De lengte van de kabel is 20 meter, deze kabel wordt geleverd inclusief drijvers. Het voordeel van deze lange kabel is dat de robot ver van de stroomvoorziening vandaan kan en ook grote baden kan reinigen.

Werking zwembadrobot Crystal

De temperatuur waarin de schoonmaakrobot dient te werken is ca. 10 – 32 ºC. Het inkomend voltage is 110 of 220 V daarnaast heeft de robot een vermogen van 200 W. Er wordt een transformator meegeleverd, dit is een simpele bediening met een aan/uit knop. Kortom, deze robot heeft veel voordelen en neemt een hoop werk uit handen!

SKU: 600812 Categorieën: ,
Merk