,

Fonteyn zwembadrobot Brilliant

Fonteyn

Vergelijjk

Bij zwembaden.nl vind je ook zwembadrobots uit eigen lijn. Onder andere de zwembadrobot Brilliant. Dit is een betaalbare en efficiënte robot stofzuiger. Een zwembad schoonmaken is essentieel, immers iedereen wil genieten van schoon, helder water. Tegenwoordig is bijna iedereen druk en als je wel tijd hebt besteed je die liever aan iets anders dan aan het schoonmaken van je zwembad. Conclusie: laat je zwembad lekker door een zwembadrobot schoonmaken. De zwembadrobots zijn geschikt voor zowel inbouw- als opbouwzwembaden.

1,049.00

Bekijk op fonteyn.nl

Maakt de zwembadrobot Brilliant ook mijn zwembad schoon?

De zwembadrobot Brilliant is geschikt voor zowel inbouw- als opbouwzwembaden. De zwembadreiniger heeft een kabel met een lengte van 18 meter. Hierdoor kan de Brilliant ook grote zwembaden schoonmaken. En met schoonmaken bedoelen we ook echt schoonmaken. Deze robot stofzuiger reinigt namelijk de bodem, wand en waterlijn.

Hoe reinigt een zwembadrobot mijn zwembad?

De Brilliant is voorzien van borstels die het vuil los van de bodem schrobben. Dit wordt vervolgens opgezogen en komt terecht in de filtercartridge. De cartridges zijn de vervangers van de traditionele filterzakken. Het voordeel aan een cartridge is dat deze veel makkelijker is te reinigen. Dit scheelt een hoop tijd. Dat is ook waar we naar streven. Zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het onderhouden van je zwembad. Zodat je weer snel kunt genieten van het weer in je eigen zwembad.

De filtercapaciteit van deze zwembad stofzuiger is 18 m³/uur. Dat betekent hoeveel water de zwembadrobot in één uur kan reinigen. De lengte van de kabel is 18 meter zoals al genoemd, de kabel wordt geleverd inclusief drijvers. Doordat de kabel zo lang is kan de robot ook worden gebruikt op verre afstand van de stroomvoorziening.

Het inkomende voltage is 220 volt. De zwembadreiniger zelf heeft een vermogen van 200 W. Er wordt een transformator meegeleverd, dit is een eenvoudige bediening met een aan/uit knop.

Enkele specificaties op een rijtje:

  • Zwembad type: Geschikt voor alle inbouw- en opbouwzwembaden
  • Maximale filtercapaciteit: 18 m³/uur
  • Snelheid: 12 meter per minuut
  • Lengte kabel: 20 meter met drijvers
  • Werktemperatuur: 10-22 °C
  • Inkomend voltage: 110 of 220 V
  • Uitgaand voltage: DC24V
  • Vermogen 200 W
SKU: 600811 Categorieën: ,
Merk