,

Fonteyn zwembadrobot Bright

Fonteyn

Vergelijjk

Bij zwembaden.nl hebben we ook zwembadrobots uit eigen lijn. De robot Bright is er daar één van. Terwijl u lekker in de zon ligt te genieten reinigt de robot uw zwembad zodat u heerlijk kunt afkoelen in een helder en schoon zwembad. Bij Fonteyn hebben we voor ieder zwembad wel een robot aangezien we een breed assortiment hebben. Het voordeel is dat de robots geschikt zijn voor zowel inbouw- als opbouwzwembaden.

349.00

Bekijk op fonteyn.nl

Welke zwembaden maakt de zwembadrobot Bright schoon?

Zwembadrobot Bright is geschikt voor alle inbouw- en opbouwzwembaden bodems. Dit is ook belangrijk aangezien daar komt ook het meeste vuil terecht. Op deze manier hoeft een hoop minder tijd te besteden aan het schoonmaken van uw zwembad. De maximale oppervlakte dat deze zwembadrobot kan schoonmaken is 70 m².

Hoe reinigt de zwembadrobot Bright?

Deze zwembadreiniger maakt gebruik van filtercartridges en niet van stoffen filterzakken. De filtercartridges hebben als voordeel dat deze veel gemakkelijker te reinigen zijn. U opent de cartridge en vervolgens schudt u het vuil eruit, als laatste spoelt u hem nog even uit en dat is het al. Wat een makkie.

De filtercapaciteit van deze zwembad stofzuiger is 20 m³/uur. Dat betekent hoeveel water de zwembad stofzuiger in een uur kan reinigen. De lengte van de kabel is 12 meter, bovendien wordt deze kabel wordt geleverd inclusief drijvers. Het voordeel van deze lange kabel is dat de robot ver van de stroomvoorziening kan zodat het ook grote baden kan reinigen.

Wat is de precieze werking van deze zwembad stofzuiger?

Het inkomend voltage is 230 volt. De robot stofzuiger zelf heeft een vermogen van 150 Watt. Er wordt een transformator meegeleverd, dit is een simpele bediening met een aan/uit knop. Kortom, deze robot heeft veel voordelen en neemt een hoop werk uit handen. De robot kan zowel in een uur als in anderhalf uur en zelfs twee uur uw zwembad schoonmaken. Dit hangt af van de keuze hoe grondig het moet gebeuren.

De specificaties op een rijtje:

  • Zwembad type: geschikt voor vrijwel alle inbouw- en opbouwzwembaden;
  • Maximale oppervlakte zwembad: 70 m²;
  • Gebruikscyclus: 1/1,5/2 uur;
  • Lengte kabel: 12 meter met drijvers;
  • Inkomend voltage: 230 V;
  • Uitgaand voltage: 24 V;
  • Vermogen: 150 W;
  • Maasgrootte van de filter: 100 microns;
  • Jet propulsion-controlling system: verandert de richting door verstelbare nozzles.
  • Afmetingen: 48 x 41 x 20 cm.
SKU: 600810 Categorieën: ,
Merk