Aanbieding!
,

Fonteyn Mallorca | 600 x 300 cm

Fonteyn

Vergelijjk

Wellness in eigen tuin? De Elegance series zwembaden van Fonteyn maken van uw tuin een paradijs.De Elegance series zwembaden is een kleine collectie zwembaden die met zorg zijn samengesteld en geselecteerd zijn op hoge kwaliteit en een mooi design.Deze zwembaden zijn met recht een aanwinst voor uw tuin. U kunt uw zwembad nog mooier maken met een prachtige lamp in uw zwembad of een mooie afwerking van premium randsteen.Verder biedt Fonteyn de mogelijkheid om uw zwembad te reinigen met diverse geavanceerde reinigingssystemen. Hierdoor kunt u elke dag heerlijk genieten van een schoon en sprankelend zwembad.

Het zwembad Mallorca is opgebouwd uit de volgende 4 lagen:

  • Laag 1 is een gelcoat, dit is een extra gladde coating die ervoor zorgt dat de wanden mooi schoon blijven (vuilafstotend)
  • Laag 2 is een vinylester, dit is een soort vloeibare hars die ervoor zorgt dat de Gelcoat met het polyester vermengd word, dit zorgt voor een extra lange levensduur.
  • Laag 3 is een Polyester versterkt met glasvezel, dit polyester zwembad is voorzien van een met glasvezel versterkt polyester, deze zorgt voor een enorm sterke constructie waardoor het bad gemakkelijk en veilig te plaatsen is en u bent ook nog eens verzekerd van een lange levensduur.
  • Laag 4 is een PU isolatie schuim, uw zwembad word rondom volledig ingeschuimd dus ook de bodem.
    hierdoor bent u verzekerd van een supergoede isolatie waarde zodat het water van uw zwembad heerlijk warm blijft en ook nog eens veel energie bespaard.


5,700.00 7,250.00

Bekijk op fonteyn.nl

Merk

Lengte

600 cm

Breedte

300 cm

Diepte

150 cm