,

Dolphin zwembadrobot Zenit Z3i – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

Als je een robot zoekt met gebruiksgemak dan zit u goed, maar dan ook echt goed, met de Dolphin zwembadrobot Zenit Z3i. Dolphin robots van Maytronics zijn al jaren lang de allerbeste zwembadrobots die er zijn. Naast dat de robots van kwaliteit zijn en perfect werk leveren is er ook gedacht aan uitstraling en extra opties zoals een smartphone app of een afstandbediening. Dit maakt de Dolphin robot compleet.

1,649.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

De Dolphin zwembadrobot Zenit Z3i is geschikt voor zwembaden tot en met een lengte van ongeveer 12 meter. De Zenit Z3i kan iedere zwembadbodem aan. Gelukkig is de bodem niet het enige wat deze zwembadrobot doet, het reinigt daarnaast ook de wand en de waterlijn. Dit schoonmaakrobot scant eerst uw zwembad voordat het begint met reinigen. Dit is voor de optimale navigatie zodat ook daadwerkelijk uw volledige zwembad schoongemaakt wordt.

Filtratie

Het filtreren is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een zwembadrobot. Daar zijn dan ook verbeteringen te vinden. Zoals bijvoorbeeld de filtercartridge, deze zijn in de plaats gekomen van de filterzakken. Het voordeel aan de cartridges is dat u deze gemakkelijk uit de robot kan halen en eenvoudig kan reinigen. U klopt het vuil eruit, haalt eventueel nog de onderdelen uit elkaar en spoelt deze als laatst nog af en dat is het al. In de video onderaan de pagina kunt u zien hoe dit in zijn werk gaat.

Bovendien is de filtercartridge vanaf de bovenzijde bereikbaar. Hierdoor hoeft de robot stofzuiger niet om gedraaid te worden en blijft deze netjes. In de filtercartridge zit een inzet filtermand. Zodoende heeft u een cartridge voor het grove vuil, fijn en ultrafijn vuil.

Reiniging

De Dolphin zwembadrobot Zenit Z3i is voorzien van een krachtige interne pomp van 17 m³/uur zodat het vuil direct wordt opgezogen. Dit vuil komt los door middel van de borstels die onderaan de robot zijn bevestigd. Deze robot is voorzien van 2 gecombineerde borstels. Hierdoor bent u verzekert van optimaal schoonmaakresultaat op iedere zwembadbodem.

De duur van het reinigen is instelbaar, u hebt de keuze tussen 1/1,5/2/2,5 uur. Zodoende kunt u de duur van het schoonmaken afstellen op hoe snel u weer wilt zwemmen. Heeft u tijd zat? Dan laat u de robot toch lekker rustig zijn werk doen en stelt u deze in op 2,5 uur.

Bediening

De Zenit Z3i is te bedienen via uw smartphone via de app My dolphin. Deze app is te downloaden op smartphones met de besturingssystemen iOS 6 en hoger en Android 4.4 en hoger. Als u er wat meer van wilt weten neem dan even een kijkje op http://mydolphin-app.com/ voor meer informatie.

Dolphin zwembadrobots

De Dolphin robots zijn betrouwbare robots met geweldige schoonmaakresultaten. Daarnaast is de robot zelf van uitzonderlijke kwaliteit en gaat dan ook lang mee. Maytronics draait al jarenlang mee in de markt van zwembadrobots en is ook de marktleider. Met een Dolphin robot zit u en uw zwembad de komende jaren goed. Het levende bewijs zijn de volgende mensen: https://maytronicsus.com/why-dolphin/blog/21-years-young-still-going-strong/.

De voordelen van Dolphin zwembadrobot Zenit Z3i

  • De zwembadrobot is voorzien van Clever Clean technologie.
  • Twee gecombineerde borstels;
  • Filtercartridge vanaf bovenzijde los te halen en eenvoudig te reinigen;
  • Reinigingsduur is instelbaar, ook is het mogelijk een weekprogramma in te stellen;
  • Kabellengte van 18 meter;
  • Licht van gewicht en eenvoudig verplaatsbaar;
  • Gebruiksvriendelijk d.m.v. app mobiele telefoon;
  • Reinigt alle soorten bodems;
  • Wordt geleverd met transportkarretje.

Hier vind u de productvideo!

SKU: 600435 Categorieën: ,
Merk