,

Dolphin zwembadrobot Zenit Z1B – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

Met een zwembadrobot Dolphin in uw zwembad wordt het reinigen van uw zwembad er een stuk gemakkelijker op. Wij bij Fonteyn hebben voor iedere klant wel een geschikte zwembadstofzuiger vanwege ons brede assortiment. De Dolphin zwembadrobot Zenit Z1B bevat de nieuwste technologie waardoor u steeds minder hoeft te doen en de robot steeds efficiënter en sneller werkt. Een zwembadrobot geeft u gegarandeerd een schoon en helder zwembad!

1,249.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

Dolphin zwembadrobot Zenit Z1B is geschikt voor zowel inbouw- als opbouwbaden, bovendien reinigt de schoonmaakrobot vrijwel uw gehele zwembad namelijk de bodem, wanden en ook de waterlijn. Let wel op, het is namelijk wel belangrijk dat de wanden van uw zwembad recht omhoog gaan en niet overhangen. Dit voor het optimale schoonmaakresultaat. Over optimaal schoonmaakresultaat gesproken, de Zenit Z1B is voorzien van de Clever Clean technologie, dit is een programma dat de verplaatsing van de robot optimaliseert doordat het u volledige zwembad scant.

Filtratie

Er zitten veel voordelen aan deze robot, één daarvan is de filtercartridge. Deze cartridges hebben de stoffen filterzakken vervangen. Het voordeel van een filtercartridge is dat deze heel eenvoudig is te reinigen. Het enige wat u namelijk hoeft te doen is de cartridge openen, het vuil er uit schudden en als laatst hem afspoelen. In de video onderaan de pagina ziet u hoe dit in zijn werk gaat.

De cartridge kunt u vanaf de bovenzijde van de robot eruit halen, hierdoor blijft u robot ook netjes aangezien deze niet gedraaid wordt met als gevolg dat de bovenkant over de stoep schuurt of iets dergelijks, u kent het wel. Er worden 2 soorten cartridges meegeleverd, voor het fijne en ultrafijne vuil.

De filtercapaciteit van deze Dolphin zwembadrobot is 15 m³ in een uur. Dit is hoeveel de automatische zwembadreiniger in een uur kan schoonmaken. De Dolphin Z1B beschikt over 2 pvc borstels zodat de robot op iedere ondergrond zijn werk kan doen. De borstels draaien 2x sneller dan de snelheid van de reiniger waardoor u zwembad nog beter schoongemaakt word. De duur van het reinigen is 2 uur, in die tijd maakt de robot uw volledige zwembad schoon en dan schakelt het zichzelf uit. De lengte van de kabel is 18 meter zodat u baden tot en met een lengte van 12 meter kunt reinigen.

De voordelen van Dolphin zwembadrobot Zenit Z1B op een rijtje:

  • De zwembadrobot is voorzien van Clever Clean technologie;
  • Twee borstels voor een nog betere reiniging;
  • Filtercartridge vanaf bovenzijde los te halen en eenvoudig te reinigen;
  • Snelle reiniging van 2 uur;
  • Lange kabel;
  • Licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen;
  • Gebruiksvriendelijk door gebruik van een transformator met enkel aan/uit knop;
  • Reinigt alle soorten bodems.

Hieronder vind u de productvideo!

SKU: 600771 Categorieën: ,
Merk