,

Dolphin zwembadrobot Zenit 30 – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

Snel, efficiënt, netjes en een hoop gebruiksgemak, dat is de Dolphin zwembadrobot Zenit 30 kort samengevat. Terwijl u heerlijk ligt te genieten in de zon wordt uw zwembad schoongemaakt, heerlijk die luxe toch? De Dolphin zwembadrobots zijn voorzien van de nieuwste technologie waarmee uw zwembad efficiënt en snel wordt schoongemaakt. Bij Fonteyn hebben we voor iedere klant wel een geschikte robot stofzuiger.

1,749.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

De Dolphin zwembadrobot Zenit 30 is de ideale robot voor zwembaden tot en met 15 meter. Het voordeel is dat de robot ieder soort zwembadbodem kan reinigen. En dat is niet alles, naast de bodem worden ook de wanden en de waterlijn schoongemaakt. De Dolphin zwembadreinigers scannen uw zwembad alvorens ze met hun werk beginnen voor de optimale navigatie zodat ze echt alles meepakken.

Filtratie

Zoals al genoemd is, is dit een robot met gebruiksgemak. Een voorbeeld daarvan zijn de filtercartridges, deze vervangen de filterzakken die voorheen altijd gebruikt werden. De filtercartridges zijn gemakkelijk te reinigen, het vuil is er gemakkelijk uit te kloppen en u hoeft het alleen nog maar af te spoelen. Bovendien is de cartridge gemakkelijk uit de robot te halen doordat deze van de bovenkant bereikbaar is. U hoeft dus niet uw zwembadstofzuiger om te draaien waardoor deze netjes blijft.

De capaciteit van het filtreren is 17 m³ in een uur, hierdoor wordt het vuil direct opgezogen. Is er al genoemd dat er ook 2 filtercartridges meegeleverd worden? Één voor grof vuil en één voor het fijne vuil.

Reiniging

De Dolphin zwembadrobot Zenit 30 heeft 3 gecombineerde borstels, deze zijn verdeeld over de volledige onderkant van de robot. Het mooie is dat het zowel een pvc borstel als een schuimborstel heeft waardoor u deze robot op iedere zwembadbodem kan gebruiken en ook op gladde wanden perfect werkt.

De reinigingsduur kunt u zelf instellen, u hebt de keuze tussen 1,5/2,5/3,5 uur. Wanneer u snel weer wilt zwemmen stelt u de robot in voor de korte tijd, dat betekent dus wanneer u de tijd heeft u de zwembadrobot ook rustig zijn werk kan laten doen en deze voor 3,5 uur instellen.

Bediening

De Zenit 30 heeft 2 opties voor het bedienen namelijk een app op uw smartphone en een bedieningspaneel die meegeleverd wordt. De app My dolphin is te downloaden op smartphones met de besturingssystemen iOS 6 en hoger en Android 4.4 en hoger. Neem anders even een kijkje op: http://mydolphin-app.com/ voor meer informatie.

De voordelen van Dolphin zwembadrobot Zenit 30:

  • De zwembadrobot is voorzien van Clever Clean technologie;
  • Drie borstels voor de perfecte reiniging;
  • Filtercartridge vanaf bovenzijde los te halen en eenvoudig te reinigen;
  • Duur van reinigen instelbaar;
  • Lange kabel van 18 meter;
  • Licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen;
  • Gebruiksvriendelijk door middel van afstandbediening en app voor mobiele telefoon;
  • Reinigt alle soorten bodems.

Clever Clean technologie:

In het filmpje hieronder ziet u hoe het scannen van het zwembad werkt zodat u er een idee bij heeft wat Clever Clean is.

SKU: 600434 Categorieën: ,
Merk