,

Dolphin zwembadrobot Zenit 30 Liberty – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

Terwijl jij languit in de tuin ligt word je zwembad tiptop schoongemaakt. Dit is mogelijk met de zwembadrobots van Fonteyn. Met de Dolphin zwembadrobot Zenit 30 Liberty beschik je over een robot die werkt op een accu. Dit brengt veel voordelen met zich mee. De zwembadrobot komt van de fabrikant Dolphin. Deze robots zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Met een Dolphin zwembadrobot zit je goed.

2,495.00

Bekijk op fonteyn.nl

Welke zwembaden maakt de Dolphin zwembadrobot Zenit 30 Liberty schoon?

De Dolphin zwembadrobot Zenit 30 Liberty is de ideale robot voor zwembaden tot en met 8 meter. Dit vanwege de accu die de robot heeft. Deze accu gaat zo’n 1,5 uur mee waardoor de robot uitermate geschikt is voor kleine en middelgrote zwembaden. De accu zorgt uiteraard voor extra gebruiksgemak omdat je niet meer met de kabel zit. De robot kan ongestoord zijn werk doen en ook beter de moeilijke hoeken meepakken.

Alvorens de robot begint met het schoonmaken van je zwembad scant hij het gehele zwembad om zo tot het optimale schoonmaakresultaat te komen. Is de accu bijna leeg? De robot stofzuiger loopt automatisch naar de wand toe zodat je deze gemakkelijk uit het zwembad kan halen.

Het filteren met filtercartridges

Een grote verbetering bij de Dolphin zwembadrobots zijn de filtercartridges. Deze vervangen namelijk de traditionele filterzakken. De cartridges zijn gemakkelijk vanaf de bovenkant te bereiken zodat de robot niet omgedraaid hoeft te worden en dus mooi netjes blijft. De filtercartridges zijn eenvoudig te reinigen door het eenvoudige ontwerp.

De Dolphin zwembadrobot Zenit 30 Liberty is voorzien van 3 pvc borstels. Deze borstels schrobben het vuil van de bodem waarna het vervolgens opgezogen wordt en terecht komt in de cartridges.

Robot eenvoudig bedienbaar met afstandsbediening

Om het helemaal naar jouw wens te maken wordt er ook een afstandsbediening meegeleverd. Op deze manier bestuur je de robot naar iedere plek in het zwembad die jij wenst. Wil je dat linkerhoekje nog een keer overdoen? Dan kan dat gewoon.

Enkele specificaties op een rijtje:

  • Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 8 meter
  • Functie: Bodem, wand en waterlijn
  • Type filter: Filtercartridge
  • Toegang tot filter: Bovenzijde
  • Kabellengte: Geen, deze robot bevat een accu
  • Reinigingsduur: 1,5 uur
  • Garantie: 2 jaar
  • Gewicht: 6,3 kg

Hieronder vind u de productvideo!

SKU: 600779 Categorieën: ,
Merk