,

Dolphin zwembadrobot Zenit 20 – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

Wat is er beter dan terwijl u zelf ligt te genieten in de zon terwijl uw eigen zwembadrobot uw zwembad aan het schoonmaken is. Helemaal als dat de bestseller is van Zenit namelijk de Dolphin zwembadrobot Zenit 20. Deze robot is voorzien van de nieuwste technologie waarmee uw zwembad efficiënt en snel wordt schoongemaakt. De zwembadrobots van Dolphin garanderen u een schoon zwembad!

1,399.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

Dolphin zwembadrobot Zenit 20 is een robot die geschikt is voor zwembaden tot en met een lengte van 12 meter. De robot reinigt zowel de bodem als de wanden en de waterlijn waardoor het u bijna geen inspanning meer kost om het zwembad schoon te maken. Wat wij wel willen benoemen is dat de wand van het zwembad recht moet zijn om de robot zijn werk te laten doen. Met recht bedoelen wij dat de wand niet schuin moet overhangen. De volledige Dolphin serie beschikt over Clever Clean technologie waardoor u volledige zwembad gescant wordt alvorens de robot begint met schoonmaken zodat de verplaatsing van de schoonmaakrobot geoptimaliseerd wordt.

Filtratie

Het filtreren van het water is veranderd bij de nieuwe serie van Dolphin, in plaats van de filterzakken bevatten de zwembadrobots nu filtercartridges. Deze zijn veel gemakkelijker schoon te maken want u hoeft namelijk enkel de cartridge te openen, het vuil uitschudden boven de afvalbak en ten slotte nog even afspoelen. Simpel hé? De cartridge is van bovenaf de robot er uit te halen zodat u de zwembadstofzuiger niet hoeft om te draaien en de bovenkant dus ook niet beschadigt. Er worden twee cartridges meegeleverd, één is voor het fijne vuil en de ander voor het ultrafijne vuil.

De filtercapaciteit van deze robot is 17 m³/uur. De Dolphin zwembadrobot Zenit 20 beschikt over 3 borstels waarvan 2 gecombineerde borstels en 1 met dubbele snelheid. De robot is dus voorzien van zowel een pvc borstel als een schuimborstel. Dit biedt als voordeel dat ieder soort zwembad geschikt is voor dit robot (pvc borstel), plus dat de robot meer grip heeft op gladde wanden (schuimborstel). De zwembadstofzuiger reinigt in 2 uur uw zwembad, daarna schakelt de robot zichzelf uit. De kabel die aan dit zwembadrobot is bevestigd heeft een lengte van 18 meter en heeft een swivel. Wat is dan precies een swivel? De swivel zorgt ervoor dat de kabel niet in de knoop raakt, hierdoor kunt u de robot gewoon draaien.

Bediening via smartphone

De Dolphin zwembadrobot Zenit 20 brengt ook gebruiksgemak door middel van een app. Met deze app bestuurt u de robot via uw telefoon alle gewenste kanten op. De app My dolphin is te downloaden op smartphones met de besturingssystemen iOS 6 en hoger en Android 4.4 en hoger. Neem anders even een kijkje op: http://mydolphin-app.com/ voor meer informatie.

De voordelen van de Dolphin zwembadrobot Zenit 20:

  • De zwembadrobot is voorzien van Clever Clean technologie;
  • Drie borstels voor optimale reiniging;
  • Filtercartridge vanaf bovenzijde los te halen en eenvoudig te reinigen;
  • Efficiënte reiniging van 2,5 uur;
  • Kabel met een lengte van 18 meter;
  • Licht van gewicht waardoor eenvoudig te verplaatsen;
  • Gebruiksvriendelijk door middel van transformator met aan/uit knop en smartphone bediening;
  • Reinigt alle soorten bodems;
  • Wordt geleverd met transportkarretje.

Clever Clean technologie:

In het filmpje hieronder ziet u hoe het scannen van het zwembad in zijn werk gaat zodat u er een idee bij heeft wat Clever Clean is.

SKU: 600427 Categorieën: ,
Merk