,

Dolphin zwembadrobot Zenit 15 – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

Met een zwembadrobot Dolphin in uw zwembad wordt het reinigen van uw zwembad een makkie. Wij bij Fonteyn hebben voor iedere klant wel een geschikte zwembadstofzuiger vanwege ons brede assortiment. De Dolphin zwembadrobot Zenit 15 bevat de nieuwste technologie waardoor u bijna niets meer hoeft te doen en de robot snel en efficiënt werkt. Een zwembadrobot geeft u gegarandeerd een schoon en helder zwembad!

1,350.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

Dolphin zwembadrobot Zenit 15 garandeert u een optimale reiniging van zwembaden tot en met een lengte van 12 meter. Bovendien reinigt de schoonmaakrobot uw gehele zwembad namelijk de  bodem, wanden en de waterlijn. De wanden dienen recht te zijn en mogen niet overhangen, dit voor het optimale schoonmaakresultaat. Nu we het daar toch over hebben, de Zenit 15 beschikt over Clever Clean technologie waarmee het volledige zwembad gescand word en de verplaatsing van uw robot, ja daar hebben we het weer, optimaliseert.

Filtratie

Het filtreren is een belangrijk onderdeel van het schoonmaken van uw zwembad. Daarom wordt er constant gezocht naar verbetering, één van deze verbeteringen zit hem in de filtercartridge. Voorheen waren dit altijd stoffen filterzakken die snel slijten. De filtercartridges hebben als voordeel dat ze eenvoudig te reinigen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de cartridges uit de robot te halen, vervolgens opent u de cartridge en schudt u het vuil eruit, ten slotte spoelt u de filtercartridge nog af en het is al klaar. U haalt de cartridge uit de robot door simpelweg de bovenkant te openen, hierdoor blijft de robot netjes omdat u de robot niet hoeft om te keren. U krijgt twee cartridges meegeleverd, één is voor het fijne vuil en de ander voor het ultrafijne vuil.

De filtercapaciteit van dit robot is 17 m³ in een uur. De Dolphin zwembadrobot Zenit 15 beschikt over zowel een pvc borstels als een schuimborstel. De pvc borstel kan op ieder soort zwembad zijn werk goed doen en de schuimborstel levert uitstekend werk op gladde wanden. De zwembad stofzuiger doet er 2,5 uur over om uw zwembad schoon te maken, daarna schakelt de robot zichzelf uit. De lengte van de kabel is 18 meter, in de kabel zit een swivel. Deze swivel voorkomt dat de kabel constant in de knoop zit. Ook wordt er een transportkarretje meegeleverd zodat de robot eenvoudig verplaats kan worden en de borstels schoon blijven.

De voordelen van Dolphin zwembadrobot Zenit 15 op een rijtje:

  • De zwembadrobot is voorzien van Clever Clean technologie;
  • Twee verschillende borstels voor een nog betere reiniging;
  • Filtercartridge vanaf bovenzijde los te halen en eenvoudig te reinigen;
  • Efficiënte reiniging van 2,5 uur;
  • Lange kabel van 18 meter;
  • Licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen;
  • Gebruiksvriendelijk door gebruik van een transformator met enkel aan/uit knop;
  • Reinigt alle soorten bodems;
  • Wordt geleverd met transportkarretje.

Hier vind u de productvideo!

SKU: 600770 Categorieën: ,
Merk