,

Dolphin zwembadrobot Zenit 10 – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

Een heerlijk schoon zwembad met helder water is iets wat we allemaal willen. Maar altijd dat schoonmaken. Dat kan veel makkelijker met een zwembadrobot. De Dolphin zwembadrobot Zenit 10 is een robot die al jaren op de markt is. De Dolphin zwembadrobots zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor het optimale schoonmaakresultaat. Met een zwembadstofzuiger zit jij lekker achterover terwijl je zwembad wordt schoongemaakt voor de momenten dat je erin wilt.

999.00

Bekijk op fonteyn.nl

Welke zwembaden maakt de Dolphin zwembadrobot Zenit 10 schoon?

De Dolphin zwembadrobot Zenit 10 is uitermate geschikt voor zwembaden tot en met een lengte van 12 meter. Of dit nu een inbouw- of een opbouwzwembad is maakt niet uit. De Zenit 10 maakt iedere zwembadbodem schoon. Zoals we al noemden zijn de Dolphin robots uitgerust met de nieuwste technologieën. Onder andere, het zogenaamde Clever Clean technologie.

Clever Clean technologie

Voordat de zwembadrobot begint met schoonmaken, word je zwembad gescand. Dit wordt vervolgens opgeslagen en op basis hiervan gaat de robot aan zijn werk. Op deze manier word je zwembad op de meest efficiënte manier schoongemaakt.

Hoe gaat het schoonmaken van het zwembad in zijn werk?

De Dolphin zwembadrobot Zenit 10 is voorzien van 2 borstels. Een pvc borstel en een schuimborstel. Zo kunnen alle zwembadbodems gereinigd worden. De borstels schrobben het vuil van de bodem zodat de zwembadrobot het kan opzuigen. Dit gebeurt met de ingebouwde pomp die 17 m³ in een uur pompt. Het vuil komt vervolgens terecht in de filtercartridge.

De filtercartridges hebben de traditionele filterzakken vervangen. Je kunt de filtercartridge eenvoudig via de bovenzijde uit de zwembadrobot halen. Hierdoor hoef je de robot niet om te draaien en blijft de bovenkant ook netjes. Er worden twee filtercartridges meegeleverd, één voor grof vuil en één voor fijn vuil. Het voordeel aan de cartridge is dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Zoals al genoemd, makkelijk uit de robot. Vervolgens schud je het vuil eruit, spoel dan uiteindelijk ook nog even de cartridge af met een tuinslang en dat is het al.

Gebruiksgemak

Aan de kabel die meegeleverd wordt is een swivel bevestigd. Een swivel? Een swivel zorgt ervoor dat de robot ongestoord zijn werk kan doen en de kabel eenvoudig meebeweegt en niet in de knoop raakt of de robot op zijn kant gooit. Daarnaast wordt de robot geleverd met een opbergtoestel waar je de robot en transformator op kan zetten. O ja, de transformator. Via de transformator kun je de robot makkelijk aan- of uitzetten. De robot draait standaard een schoonmaakcyclus van 3 uur.

Enkele specificaties op een rijtje:

  • Functie: Bodem;
  • Type filter: Cartridge;
  • Aantal borstels: 2 borstels;
  • Toegang tot filter: Bovenzijde;
  • Kabellengte: 18 m;
  • Pompcapaciteit: 17 m³/uur;
  • Schoonmaaktijd: 3 uur;
  • Garantie: 2 jaar;
  • Afmetingen: 42 x 40 x 25 cm (L x B x H);
  • Gewicht: 8,5 kg.

 

SKU: 600201 Categorieën: ,
Merk