,

Dolphin zwembadrobot Poolstyle Plus – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

De Dolphin zwembadrobot Poolstyle Plus is een robot die uitstekend werk verricht en daarnaast betaalbaar is. De robot is geschikt voor iedere zwembadbodem, al is het niet alleen de bodem maar ook de wand en de waterlijn die gereinigd worden. De Dolphin zwembadrobots zijn voorzien van de nieuwste technologie waardoor uw zwembad op de meest efficiënte manier wordt schoongemaakt.

750.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

De Dolphin zwembadrobot Poolstyle Plus is geschikt voor zowel inbouw- als opbouwzwembaden, bovendien worden zowel de bodem, de wanden en de waterlijn gereinigd. Wij willen u wel wijzen op het feit dat de wanden niet kunnen overhangen en dus recht omhoog moeten gaan, dit is bij de meeste zwembaden ook gewoon het geval behalve bij bijvoorbeeld Fast Set zwembaden. De robot is ook voorzien van Clever Clean technologie, met dit programma wordt de verplaatsing van de Poolstyle Plus geoptimaliseerd doordat het gescand wordt alvorens het begint met schoonmaken. In de video onderaan de pagina ziet u hoe dit in zijn werk gaat.

Filtratie

Een verbetering van de zwembadrobots zijn de filtercartridges. Voorheen waren de zwembadrobots voorzien van filterzakken, de cartridges zijn echter beter te onderhouden. Om de filtercartridges te reinigen haalt u de bovenzijde los en vervolgens haalt u de cartridge eruit, het vuil klopt u eruit en u spoelt hem nog even af en dat is het alweer.

De Dolphin Poolstyle Plus is voorzien van een krachtige interne pomp van 17 m³/uur zodat het vuil direct wordt opgezogen. Dit vuil komt natuurlijk los door middel van de pvc borstel. Het voordeel aan een pvc borstel is dat deze op iedere bodem zijn werk uitstekend doet. De borstel draait 2 keer de snelheid van de robot zodat uw zwembad nog beter gereinigd wordt.

Gebruiksgemak

Zoals we al noemden is de robot voorzien van Clever Clean technologie, daarnaast bevat het de nieuwe Active Brush technologie waarmee de borstel geoptimaliseerd is. Door het lichte gewicht (6,5 kg) van de robot is deze gemakkelijk uit het water te halen, ook het water loopt meteen uit de robot wanneer u deze uit het water haalt. Dit is het Quick water release systeem. Door de lange kabel kan deze schoonmaakrobot zwembaden tot en met een lengte van 10 meter schoonmaken.

De voordelen van Dolphin zwembadrobot Poolstyle Plus:

  •  De zwembadrobot is voorzien van Clever Clean technologie;
  • Pvc borstel met ‘Active brush’ technologie;
  • Filtercartridge vanaf bovenzijde los te halen en eenvoudig te reinigen.
  • Efficiënte reiniging van 2 uur;
  • Kabel van 12 meter;
  • Licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen;
  • Gebruiksvriendelijk door gebruik van Quick water release;
  • Reinigt alle soorten bodems.

Hier vind u de productvideo!

SKU: 600773 Categorieën: ,
Merk