,

Dolphin zwembadrobot Poolstyle M1AG – Maytronics

Maytronics

Vergelijjk

Heerlijk in uw luie stoel zitten terwijl uw zwembad schoongemaakt wordt. De Dolphin zwembadrobots maken dit voor u mogelijk. Het voordeel aan de Dolphin zwembadrobot Poolstyle M1AG is dat het een robot is met uitstekende schoonmaakresultaten en dat het een betaalbare zwembadrobot is. Dolphin zwembadrobots van Maytronics zijn al jaren lang de allerbeste zwembadrobots die er zijn. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologie waardoor uw zwembad op de meest efficiënte manier wordt schoongemaakt.

599.00

Bekijk op fonteyn.nl

Type zwembaden

De Dolphin zwembadrobot Poolstyle M1AG is geschikt voor zwembaden tot en met een lengte van 8 meter. Door middel van de borstel is deze zwembadrobot geschikt voor iedere zwembadbodem. Zoals al genoemd zijn de Dolphin voorzien van de nieuwste technologie voor het optimale schoonmaakresultaat. Bijvoorbeeld Clever Clean technologie; de robot scant eerst uw zwembad waarna het aan de slag gaat. In de video onderaan de pagina ziet u hoe dit in zijn werk gaat.

Filtratie

Een grote verbetering van de zwembadrobots zijn de filtercartridges. Voorheen waren de zwembadrobots voorzien van filterzakken. De cartridges zijn echter beter te onderhouden. Het enige wat u hoeft te doen is de filtercartridge via de bovenzijde eruit te halen, het vuil eruit kloppen en deze vervolgens nog afspoelen en dat is het alweer. Simpeler kan bijna niet.

De Dolphin Poolstyle M1AG is voorzien van een krachtige interne pomp van 17 m³/uur zodat het vuil direct word opgezogen. Dit vuil komt los door middel van de pvc borstel. Het voordeel aan de pvc borstel is dat deze op iedere bodem te gebruiken is. Daarnaast draait de borstel 2 keer de snelheid van de robot zodat uw zwembad nog beter gereinigd wordt. (Active Brushing)

Gebruiksgemak

Zoals we al noemden is de robot voorzien van Clever Clean technologie, daarnaast bevat het de nieuwe Active Brush technologie waarmee de borstel geoptimaliseerd is. Door het lichte gewicht (6 kg) van de robot is deze eenvoudig uit het water te halen. Het water loopt meteen uit de robot wanneer u deze uit het water haalt, dit is het zogenaamde Quick water release systeem.

De voordelen van Dolphin zwembadrobot Poolstyle M1AG:

  • De zwembadrobot is voorzien van Clever Clean technologie.
  • Pvc borstel met ‘Active Brush’ technologie;
  • Filtercartridge vanaf bovenzijde los te halen en eenvoudig te reinigen.
  • Efficiënte en snelle reiniging van 1,5 uur;
  • Kabel met een lengte van 12 meter;
  • Licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen;
  • Gebruiksvriendelijk door gebruik van Quick water release;
  • Reinigt alle soorten zwembadbodems.

Hieronder vind u de productvideo!

SKU: 600772 Categorieën: ,
Merk